Bel mij terug

123inkt.nl

Met bijna 1,5 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier.

Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei.

Al 7 jaar op rij is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot "Beste Webwinkel" in de categorie Computer, hard- & software bij de Nationale Thuiswinkel Awards en de Webshop Awards. Daarnaast is 123inkt.nl in 2010 grote winnaar van de overall publieksprijs "Beste Webwinkel van Nederland 2010".

Bij 123inkt.nl vindt u overzichtelijk het grootste assortiment printersupplies voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur worden bezorgd.

Besparen op printkosten is heel eenvoudig met het 123inkt.nl huismerk en hoeft niets af te doen aan de kwaliteit. Alle huismerk cartridges zijn 100% gelijkwaardig aan de originele versie. U ziet het verschil alleen in uw portemonnee!

Doordat wij onze huismerk artikelen enkel inkopen bij de grootste fabrikanten van cartridges en toners ter wereld kunnen wij een constante goede kwaliteit leveren. Wij geven niet voor niets een levenslange garantie op al onze huismerk artikelen. Alle huismerk artikelen in ons assortiment zijn geproduceerd volgens de ISO9001 en ISO14000 norm. Deze normen stellen zeer hoge kwaliteits- en milieueisen aan de fabrikant.

123inkt.nl is onderdeel van Digital Revolution BV. Digital Revolution is opgericht in 1995 en is een betrouwbare en professionele e-commerce organisatie met ruim 15 jaar ervaring in de branche. Met diverse succesvolle webwinkels in Europa kan groot ingekocht worden waardoor prijzen laag blijven en kwaliteit altijd gegarandeerd is.

Website: http://www.123inkt.nl/

 • Colocation

  De colocatie diensten van Duocast worden aangeboden vanuit een 300 vierkante meter, nieuw ingerichte, private suite in het moderne TCN Telehouse datacenter in...Lees meer

 • Dedicated hosting

  Dedicated hosting is de oplossing wanneer u wel de voordelen wenst van een eigen hosting omgeving, maar niet de lasten voor het onderhoud en/of aanschaf van de...Lees meer

 • Bandwidth

  Duocast kent twee bandbreedte oplossingen: 'Dataverkeer' en 'IP-Transit'. Dataverkeer wordt afgenomen bij een colocated of dedicated server.Lees meer

 • Network

  Duocast beschikt over 50 Gbit/s aan bandbreedte. Door constante monitoring van alle verbindingen kan Duocast proactief wijzigingen doorvoeren in het netwerk,...Lees meer